badkamer renovatie
 
 
Badkamerrenovaties, Sanitair, Tegelwerken, Totaalrenovaties Van Doren.
Onze specialiteit en passie. De badkamer is een essentieel onderdeel van uw huis. Boilers Centrale Verwarming. Wij beschikken over alle attesten om uw ketel te keuren en te plaatsen. Zo hoeft u zich geen zorgen meer te maken over de warmte in uw huis. Problemen met uw leidingen? U kan op ons rekenen voor kwaliteitsvolle plaatsingen, onderhoud en herstellingen. Last van een geurtje of lek? Reeds vele jaren zorgen wij voor kwaliteitsvolle installaties, herstellingen en onderhoud. Als u uw huis een nieuwe look wilt geven dan zijn nieuwe tegels een mooi begin. Wij plaatsen uw tegels met zorg voor u. Heeft u een woning gekocht dat toe is aan een volledige renovatie?
Badkamerrenovatie Ga voor Van Calster Kwaliteit aan de laagste Prijs.
Graag nog wat ideetjes? Bekijk onze badkamers voor en na de renovatie, en doe alvast de nodige inspiratie op. Bekijk hier meer realisaties. Van Calster, specialist in badkamerrenovatie. Met drie generaties aan ervaring is familiebedrijf Van Calster niet weg te denken uit de wereld van tegels en badkamers. In de afgelopen jaren zijn wij zelfs uitgegroeid tot dé Belgische specialist in badkamerrenovaties. Jaarlijks renoveren wij honderden badkamers. Bijgevolg hebben wij een ruime ervaring opgebouwd in verschillende stijlen en indelingen. Van landelijk en klassiek tot modern en minimalistisch, Van Calster volgt de laatste trends. Bovendien beschikken wij als leverancier van tegels over een zeer uitgebreid gamma vloer en wandtegels. Zo kiest u bij uw nieuwe badkamer er direct de juiste badkamertegels bij. En uiteraard aan de laagste prijzen!
Badkamerrenovatie De Sadeleir.
Op de foto's' hiernaast zie je het eindresultaat na een volledige badkamerrenovatie door onze GDS-specialisten. Deze badkamer heeft nu opnieuw een erg strak en modern uitzicht met meubelen op maat. Ook de tegels kregen een opfrisbeurt en maken het geheel compleet.
Badkamerrenovatie Tsjoen.
In onze ruime toonzaal kan alles gekozen worden, van tegels tot kasten, kranen, plafond, spots, accessoires en andere. Als u dit wenst, nemen wij het ganse proces voor onze rekening, van afbraak tot afwerking.Wij maken voor u een 3-D tekening in kleur, zodat u al een zicht kan krijgen op uw nieuwe badkamer.
Badkamer renovatie? Puur vakmanschap ARW.
Een nieuwe badkamer in 7 stappen. Je nieuwe badkamer moet een zorgeloze ervaring zijn, van voorbereiding tot uitvoering van de badkamerrenovatie en oplevering. Ontdek hier hoe leuk een renovatie met ARW Jouw Vakman kan zijn. Bij jouw thuis of in onze showroom te Lier. Vertel ons je droom, breng eventueel een ruwe schets en afmetingen mee, en wij geven je inspiratie. Binnen de week na ons eerste gesprek ontvang je een gratis offerte voor de badkamerrenovatie.
Badkamerrenovatie Keukenrenovatie Leuven Heverlee Tienen Diest.
U kiest, wij installeren. Zonder zorgen uw badkamer of keuken vernieuwen? Wij helpen u met plezier verder. Wij realiseren de badkamer van uw dromen, binnen de afgesproken timing en budget. NIEUWE KEUKEN PLAATSEN. Een praktische, mooie, elegante en handige keuken voor alle keukenprinsen en prinsessen.
Badkamerrenovatie WILLEMS-TECNO.
Willems Tecno is uw renovatiepartner en zorgt ervoor dat dit snel en efficiënt kan gebeuren zodat de impact van deze verbouwing beperkt blijft. Om de volledige renovatie van adviseren tot het uitbreken en het installeren van de nieuwe badkamer tot een goed einde te brengen, is Willems Tecno uw enige aanspreekpunt.
Badkamer renovatie Snel en goedkoop een nieuwe badkamer 2020.
Kies in dat geval voor een badkamer met een praktische indeling die ruimtelijk oogt. Het gedeeltelijk renoveren van de badkamer: Pas slechts onderdelen aan. Werk leidingen weg, koop een nieuw bad, toilet, nieuwe douche en/of tegels. Behoud de indeling in de badkamer.
BADKAMERS IN DE KEMPEN installatie en badkamerrenovatie.
Jij kiest de materialen, ligbad, inloopdouche, jacuzzi, enkele of dubbele lavabo, en wij zorgen voor de vakkundige plaatsing en aansluiting van toestellen en leidingen. Bij een renovatie van je badkamer zorgen wij ook voor het uitbreken van de oude badkamer.
Badkamerrenovatie Dendermonde Sanotech BVBA.
HOME / PROJECTEN / BADKAMERRENOVATIE DENDERMONDE. Sanotech verrichtte een totale badkamerrenovatie. De eigenaar heeft ervoor gekozen om het bestaande bad te vervangen door een nieuwe inloopdouche. Verder werd ervoor gekozen om één hangkast te plaatsen en de wasmachine en alsook droogkast in een op maat gemaakte kast te installeren.
Alle premies en subsidies badkamerrenovatie 2018: overzicht tips.
de gehele of gedeeltelijke vernieuwing van de bestaande badkamer of de installatie van een badkamer als die nog niet aanwezig was in de woning. Onder een badkamer wordt verstaan: de afzonderlijke ruimte waarin minstens een bad of douche is geïnstalleerd en één of twee wastafels.
Gespecialiseerd in badkamerrenovatie Badkamerrenovatie Van Goethem.
Met een persoonlijke begeleiding van ontwerp tot realisatie creëren we een badkamer die volledig aan uw behoeften voldoet. Dankzij de totaalaanpak bieden we u een grondige renovatie die vlot verloopt: een badkamer zonder zorgen tijdens en na de werken. Een badkamer is vandaag zoveel meer dan enkel een functionele ruimte.

Contacteer ons

Meer resultaten voor badkamer renovatie