vinyl maken
 
 
Professioneel vinyl persen in onze vinyl perserij.
Vinyl persen is natuurlijk een vak apart en u wilt dat uw productie op een professionele manier gerealiseerd wordt. Schakel ons daarom in bij het vinyl persen en verzeker u van een uitstekende service. Laat bij ons uw vinyl persen.
Vinylify Create your own Custom Vinyl Record.
Vinylplaat op maat. Jouw unieke 10-inch-vinylplaat. Verkrijgbaar in zwart, wit en transparant. 20 minuten muziek 10 min per kant. Ontwerp je eigen hoes en labels. Laat iemand een eigen vinylplaat maken. Verkrijgbaar in digitaal of fysiek. Voeg een persoonlijk bericht toe. Cadeaubon met unieke code. Het perfecte muziekcadeau. Als vinyl kenner, beatmaker, en muziekproducer, hecht ik veel waarde aan mijn vinyl.
bol.com Fonograaf USB speler / converter Digitale platenspeler USB LP naar MP3 converter.
Ondersteuning van Aux, USB R / L-audio-uitvoer om verbinding te maken met een externe luidspreker. Ondersteuningssnelheid van 33 / 45 RPM. Ondersteunt de omzetting van je vinyl in MP3 / WAV-bestanden via de gratis software, waarmee u kunt genieten van uw vinylnummers op MP3-speler of smartphone.
Hoe wordt vinyl gemaakt? Een blik bij Record Industry Alpha-Audio.
Die machines staan overigens bij de persen in de buurt wel zo handig. Nadat ze de platen netjes in een papieren hoesje zijn gedaan, moet de mooie cover met het artwork er nog omheen. Het drukwerk voor de échte hoes en de labels op het vinyl zelf gebeurt ook bij Record Industry. Die heeft een opvallend moderne en capabele drukkerij in het pand. Dat werkt niet alleen sneller, maar ook efficiënter. Tevens zien we daar de inpak en labelafdeling die alle hoezen voorziet van eventuele etiketten. Einde van de rit. We zijn nu aan het einde van de rit. De metal master is gemaakt. De matrijzen zijn gemaakt. Het vinyl is geperst én ingepakt en voorzien van een mooie hoes. Nu is het een kwestie van deze mooie platen naar de eigenaar krijgen. Maar dat is een ander verhaal. We zijn toch wel een beetje trots. Zon mooie fabriek in Nederland!
Ga zelf vinylplaten snijden met de Phonocut, voor slechts 1.100 dollar.
Review Gold Note DS-10 en PA-10: warmbloedig en goed werkend koppel uit Toscane. Review: Minco Eggersman, Theodoor Borger, Aaron Parks en Oskar Gudjonsson UNIFONY II LP. U gebruikt een oude browser, installeer een nieuwe versie van Internet Explorer, of maak gebruik van Chrome, FireFox of Safari. Muziek en film besprekingen. Handige Tips van HiFi.nl. Overzicht alle sets. MIJN MY HIFI. Muziek en filmvoorkeur. Top 10 lijsten. zelf sets bespreken. Ga zelf vinylplaten snijden met de Phonocut, voor slechts 1.100 dollar. Sinan Kökbugur 12 oktober 2019 Fotografie Fabrikant. Iedereen kan zelf cds branden of eventueel in een kleine oplage laten persen, maar zelf een vinylplaat snijden is niet mogelijk. Dat zou wel eens kunnen gaan veranderen. Het in Wenen gevestigde bedrijf Phonocut Maschinen GmbH heeft de Phonocut aangekondigd, een machine waarmee de gebruiker zelf platen kan snijden. Het gaat om een Kickstarter-project. Als er genoeg inschrijvingen zijn genoteerd en voldoende geld is ingezameld, zal de productie van de Phonocut van start gaan, zo belooft Phonocut. Phonocut: voor de doe-het-zelf vinylsnijder. De Phonocut is een vinyldraaibank voor thuis, waarmee volgens de ontwerpers iedereen met een digitaal audiobestand en een droom een 10-inch vinylplaat kan maken.
Deze muziekliefhebbers beginnen hun eigen vinylfabriek 250.000 platen in het eerste jaar is het doel. Deze muziekliefhebbers beginnen hun eigen vinylfabriek 250.000 platen in het eerste jaar is het doel.
Als je vijfhonderd platen wil laten maken kan je grofweg zeggen dat je ruim duizend euro kwijt bent. Gaan jullie concurreren met die andere vinylperserij in Nederland, Records Industry? Records Industry is misschien wel de grootste platenfabrikant ter wereld. Zij produceren volgens mijn informatie zon twaalf miljoen platen per jaar.
Hoe maak je vinylplaten schoon Catawiki. Slice. Close.
De borstel is niet bedoeld om te reinigen in de groeven van het vinyl, maar alleen om het oppervlak heel zachtjes te borstelen; het vuil mag niet verder in de groeven geduwd worden. Vergeet niet de platenspeler en de naalden schoon te maken.
Vinyl persen Vinyl perserij Vinyl laten persen CD Hamster.
Vergeet daarbij ook het label op het vinyl zelf niet want daarmee kunt u nog meer visueel indruk maken. De kosten voor het vinyl persen verschilt per factor. Hoeveel versies heeft u nodig? Maar ook het gewicht en het formaat van het vinyl tellen mee. Wilt u graag specifieke prijzen ontvangen? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen en wij maken een vrijblijvende offerte voor u. Zo weet u waar u aan toe bent. Vinyl persen bij CD Hamster. U weet als geen ander dat muziek het beste klinkt als het op een vinyl plaat geperst is. Daarom zijn wij in de afgelopen jaren flink aan de slag gegaan met ons assortiment op het gebied van vinyl platen. Niet alleen vanwege het fantastische geluid maar ook omdat er zo ontzettend veel mogelijk is. Wij willen samen met u de ultieme beleving van muziek realiseren. Wij gaan graag met u in gesprek over alle mogelijkheden. 06 13 434 777. 8397LB De Blesse. Vinyl plaat maken. CD laten maken.
Vinyl persen met uw muziek? Bekijk hier uw opties!
Daar er bij vinyl persen nog veel manueel werk aan te pas komt is vinyl wel een stuk duurder dan een CD. Maar u krijgt wel veel charme, warmte en nostalgie retour! U kan reeds vinyl persen vanaf 100 stuks! Maar net zoals bij CDs gaat de stukprijs omlaag naar mate u er meer laat maken.
Hoe wordt vinyl gemaakt? Een blik bij Record Industry Alpha-Audio.
Wij waren benieuwd naar hoe vinyl nu eigenlijk gemaakt wordt. We krijgen een blik in de keuken van één van de grootste perserijen van vinyl: Record Industry in Haarlem. We gaan nog een keer dieper in op waarom vinyl nu anders klinkt dan digitaal. Dat is namelijk een heel ander onderwerp. In dit achtergrond-verhaal en video gaan we meer in op het proces van hoe vinyl nu eigenlijk gemaakt wordt. Ook heel interessant natuurlijk! Het hele proces begint natuurlijk met het aanleveren van de muziek zelf. Dat gebeurt veelal digitaal ironisch genoeg. Deze master wordt bij Record Industry geschikt gemaakt voor transport op een zogenaamde master. Een direct metal. Deze schijf van rvs met een dikke koperlaag wordt gebruikt om een matrijs van te maken. Deze is nodig om uiteindelijk vinyl mee te persen.
Goedkoop vinyl persen via het Centraal Muziekhuis.
In het woud van de vele vinylperserijen die weer tot leven zijn gebracht, raak je snel de weg kwijt in alle aanbiedingen en mogelijkheden. Vaak blijkt dan dat je en v eel te veel kosten hebt gemaakt en/of v eel te veel platen hebt laten maken en de platen zijn ook nog eens veel later binnengekomen dan in eerste instantie werd aangegeven. Wij bieden de oplossing om goedkoop vinyl te persen!
Bij het Amsterdamse Vinylify creëer je je eigen custom-platen.
Bij het Amsterdamse Vinylify creëer je je eigen custom-platen. Sommige WANT-redacteuren zijn helemaal gek van vinyl! Het klinkt te gek, en platen zien er goed uit in de kast en gewéldig aan de muur. Op elke rommelmarkt kun je voor een paar euro een hele stapel kopen, in alle denkbare genres. Een nadeel van de elpee is echter dat je er niet zo makkelijk zelf eentje maakt. Daarnaast verschijnt lang niet alle moderne muziek op een zwarte schijf. Een cdtje brand je in een paar minuten zelf, en over mp3-spelers en Spotify-playlists gaan we het niet eens hebben! Vinylify laat je custom-platen maken. Het Amsterdamse Vinylify biedt je de mogelijkheid om je eigen custom-vinyl te maken. Je levert de tracks digitaal aan, en zorgt voor mooi artwork. Na vier weken ontvang je je persoonlijke plaat. Vanwege praktische redenen ben je wel gebonden aan een plaat van 10 inch, omdat deze makkelijk te versturen is. De speeltijd bedraagt tien minuten per kant.

Contacteer ons

Resultaten voor vinyl maken