karaoke
 
 
Karaoke feestje geven? Wij verhuren karaoke apparatuur ook met presentator/dj Jacko Sound BVBA.
Karaoke / dj met bediening. We kunnen u voor op uw feest of voor in uw café de combinatie van karaoke en ons unieke Dj Wacko Jacko video dj concept aanbieden. Hebben uw gasten even geen zin om te zingen.
karaoke huren in Antwerpen/omgeving Gent.
Mengpaneel waarop de micros en het geluid van de karaoke worden aangesloten. Geluidsinstallatie waarop het mengpaneel wordt aangesloten. Eventueel een scherm voor de zanger. Kan handig zijn in een grote groep. Deze karaoke kan je huren in alle locaties. Vanaf 80.00 Per gebruik.
Karaoke: wat heb ik ervoor nodig? Bax Music Blog.
Dan weet je niet wat je mist! En heb je al vaker karaoke gezongen, dan vraag je je misschien af hoe je van jouw huiskamer een karaokebar maakt. Laten we eens kijken wat je allemaal nodig hebt. Waar komt karaoke vandaan?
Karaoke night @ De Rotonde Toerisme Mol.
Karaoke night @ De Rotonde. Karaoke night @ De Rotonde. Party of fuif Concert. Deze informatie is niet meer actueel! Een spetterende karaoke avond in Cafe De Rotonde. Gratis shotjes voor het aanstormend zangtalent en dit elke eerste vrijdag van de maand.
Karaoketoestel bij Vanden Borre: Ruime keuze en gratis levering.
LTCA KARAOKE SET MET USB/SD BLUETOOTH KARAOKE-STAR2MKII. Binnen max 1 week Details. Geef je mening. Bijgeleverde acc: 2 Microfoons. LTCA ALL-IN-1 KARAOKE SET MET BLUETOOTH / USB 2 x 75W KARAOKE-STAR4-MKII. LTCA ALL-IN-1 KARAOKE SET MET BLUETOOTH / USB 2 x 75W KARAOKE-STAR4-MKII.
Het geheim onthuld: zo wordt Carpool Karaoke opgenomen Celebrities hln.be. Weer. Zoek. Sluit. Menu. Sluit. Weer. Volledig scherm. Facebook. Whats App. Mail. Mail. Sluit. Volledig scherm. Play. Play. Play. Facebook. Quote. Pijlen. Android Playstore. Apple
Het geheim onthuld: zo wordt Carpool Karaoke opgenomen. Celebrities Talkshowhost James Corden weet al enkele jaren miljoenen kijkers te lokken met het segment Carpool Karaoke. Al heel wat grote sterren passeerden de revue, zoals Lady Gaga, Celine Dion en Justin Bieber.
James Corden reageert op onthulling over Carpool Karaoke: Gazet van Antwerpen.
In het segment Carpool Karaoke van de Late Late Show rijdt James Corden met een wereldberoemde gast door de straten van Los Angeles, terwijl hij praat en zingt met de sterren. Een voorbijganger die hem tijdens een opname met Justin Bieber zag, kon filmen dat de auto voortgetrokken werd door een truck.
KARAOKE met LIVEBAND 3.0 Huis van Ida.
Fri, Mar 20 Huis van Ida. KARAOKE met LIVEBAND 3.0. Na onze twee super geslaagde edities besloten wij dit leuke concept nog een 3de keer te organiseren. Kom genieten van een avond vol karaoke waarbij je muzikale ondersteuning krijgt van onze topband!
Karaoke Sets Fun.be.
Karaoke set met TFT scherm, oplaadbaar en twee microfoons. nowIn: voorraad Dit product wordt vanuit onze leverancier verzonden. Levertermijn 9 werkdagen." Zet op verlanglijst. Zet op verlanglijst. Draagbare Party Speaker Met Led Lichteffect. nowIn: voorraad Dit product wordt vanuit onze leverancier verzonden. Levertermijn 9 werkdagen." Zet op verlanglijst. Zet op verlanglijst. Draagbare Karaokeset Ibiza. Zet op verlanglijst. Zet op verlanglijst. Karaokeset Star 4. 2 reviews Stel een vraag. Zet op verlanglijst. Zet op verlanglijst. Gratis verzending vanaf 50.
Karaoke De Ambrassade.
De begeleider fluistert iedere deelnemer een zanger in het oor. De deelnemers moeten een liedje zingen van deze zanger. Ondertussen lopen ze rond in het lokaal en zoeken mensen die een liedje zingen van dezelfde zanger. De begeleider verzint evenveel zangers naargelang het aantal groepjes dat noodzakelijk is.
karaoke
Maak een Bluetooth-verbinding met NFC One-Touch en begin meteen met streamen. Voor alle liefhebbers van karaoke. Zet uw karaoke klaar. Er zijn twee microfooningangen, wat perfect is om alles aan te sluiten en mee te zingen. Een ritme dat iedereen kan voelen.
Karaoke set huren? 75, Karaoke verhuur Belgie.be.
De gehele karaoke set past in een compacte draagtas. Makkelijk als je op vakantie gaat en wilt karaoke'n' met familie of vrienden. Twee kabels aansluiten: 1 op het stopcontact en de andere op de TV. Klaar en zingen maar! Via de twee draadloze microfoons kun je songs starten, pauzeren en zoeken. Ook stel je makkelijk het volume en echo in. Grote keuze uit Engels en Belgiëstalige songs. Er worden altijd twee boekjes meegeleverd. voor bruiloft verjaardag zakelijk. Available on Google Play. Available on Windows Store. Wat andere karaoke gebruikers vonden. Op onze 121/2 jarige bruiloft voor de gein een karaokeset gehuurd. Uiteraard moest ome Jan Een beetje verliefd van Andre Hazes zingen wat hij altijd doet maar was reuze gezellig, bedankt voor de goeie service Karaoke verhuur België. Op de verjaardag van mijn dochter hebben wij bij Karaoke verhuur België een karaokeset gehuurd en waren er prima tevreden over. Die meiden zongen de pannen van het dak en hadden een geweldige avond. Het ontvangen en verzenden van de set ging probleemloos, voor een leuk feest een aanrader. Karaokeavond in ons buurthuis. Wat hebben de kinderen genoten.

Contacteer ons

Zoeken naar karaoke