tentverhuur
 
 
Tentenverhuur Deforche Huur uw tent Feesten Events.
Tentenverhuur Deforche Lange verhuur. FESTIVAL, PRIVÉFEEST OF TIJDELIJKE OPSLAG. 0478 43 32 97. Voor alle aanvullende informatie zijn we altijd bereikbaar. BE 0558 859 560. Uw evenement in onze tenten. Welkom op de site van tentenverhuur Deforche. We verhuren allerlei tenten in België Zuid-Nederland. U kunt voor elke gelegenhied op ons rekenen. In ons gamma beschikken we over span en kadertenten tot grote concerttenten. Voor ons is elke klant gelijk, groot of klein. Iedereen verdient de beste service. We staan dan ook altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. We hopen u te mogen begroeten op uw volgende evenement. Wij houden er aan stipt op de afspraak te zijn. Veilig en snel bouwen is onze grootste troef. Uw spantent van 20 x 40m met vloer plaatsen we in 2 uur. Tentenverhuur Deforche is uitgerust om u op een perfecte manier te helpen met de organisatie van uw feest, concert of beurs.
WDM Events tentenverhuur Langetermijn verhuur tent Tent huren lange termijn Tentverhuur lange periode Tent reserveren.
Wanneer u bij ons een tent huurt dan beschikt u eigenlijk 4 dagen over de tent voor de prijs van 1 dag. Bijvoorbeeld: uw feest is op zaterdag, wij plaatsen de tent op vrijdag en komen deze ophalen op maandag.
WDM Events tentenverhuur Langetermijn verhuur tent Tent huren lange termijn Tentverhuur lange periode Tent reserveren.
U betaalt dus voor 1 dag maar beschikt 4 dagen over de tent. Op die manier krijgt u ruim de tijd om de tent voor uw feest in te richten. Wilt u een kadertent huren op langere termijn? U kan de nodige termijn bovendien zelf bepalen.
Tentverhuur de Partybox Een tent huren bij de Partybox.
Wat zijn de prijzen om een tent te huren? Wij werken met tenten van het paraplu principe, ook wel vouwtenten, plooitenten of easy-up tenten genaamd. Deze tenten hebben de laatste jaren enorme ontwikkelingen meegemaakt in kwaliteit en stevigheid. Het grootste voordeel is dat deze tenten vlot opzetten. Geen gedoe met buizen en koppelstukken in elkaar steken, logge dakzeilen opleggen en gesukkel met elastieken om zijwanden op te hangen. Daarom kunnen we onze prijzen zeer laag houden. Een vouwtent 3x3 huur je al voor 45 excl. De grootste maat, 4x8, kan gehuurd worden voor 100 excl. Meer prijzen vind je hier. Kan ik rekenen op hulp bij het opzetten? Dat kan zeker, maar dit moet je specifiek aanvragen op voorhand. Hulp van een medewerker kost 45 excl.
Tentenverhuur Sniekers Bree Limburg: tent huren.
Over Tenten Sniekers. Voor het vinden van de geschikte tent voor al uw evenementen bent u hier op de juiste plaats. Tentenverhuur Sniekers biedt een uitgebreid gamma van kwaliteitstenten aan, zodat er voor elke gelegenheid een passende tent gezorgd kan worden. Een tent voor bij uw trouwfeest, verjaardagsfeest, communiefeest, kerstmarkt of eender welk evenement: bij ons bent u op de juiste plaats! Tentenverhuur Sniekers is een bloeiend tentenverhuurbedrijf in Limburg met klanten over heel België en Nederland. Alles zal tot in de puntjes worden verzorgd. Het authentieke contact met de klant is één van de sterke punten van ons bedrijf. Elke klant wordt persoonlijk benaderd door de zaakvoerder en kan rekenen op een snelle service op maat. Op deze website kunt u kennismaken met ons bedrijf alsook met de verschillende tenten. Indien u met specifieke vragen zit aarzel dan niet om ons te contacteren.
Tentenverhuur Oost-Vlaanderen: verhuur en verkoop tenten in Wetteren en ver daarbuiten!
Tentenverhuur Oost-Vlaanderen en ver daarbuiten! Wanneer u een tent wenst te huren of aan te kopen, dan bent u bij ons aan het juiste adres! Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat u deskundig advies te verlenen bij elk project dat u onderneemt, groot of klein. Voor elk evenement zorgen wij voor de gepaste feesttent, van verjaardagsfeestje tot huwelijksfeest, festival of beurs.
Welkom ATB Tentenverhuur.
ATB Tentenverhuur beschikt over een ruim assortiment tenten, namelijk constructietenten en miamitenten van verschillende grootte. Eveneens voorzien wij buiten tentenverhuur bekleding en verschillende accessoires. Deel ons op sociale media. Wij plaatsen tenten voor. Original Media Contactgegevens. 32 0 33 84 27 63 work pref. E-mail info@antwerpstentenbedrijf.be pref. Coördinaten N 51 16 45.16 E 4 37 52.22. Original Media Contactgegevens. 32 0 33 84 27 63 work pref. E-mail info@antwerpstentenbedrijf.be pref. BTW BE 0419 579 933. Coördinaten N 51 16 45.16 E 4 37 52.22. Privacy en Cookiebeleid. Hosted by O riginal Media. Zoekt u een webdesigner te Antwerpen?
GBS tentenverhuur, voor de perfecte tent voor uw evenement.
We zijn een bedrijf dat zich continu doorontwikkeld met voortdurende aandacht voor vernieuwing, kwaliteit en service, en door vooral oog en oor te hebben voor de wensen van de klanten. Tenten huren voor evenement. Vanaf de oprichting van GBS tenten worden onze verhuur tenten in onze eigen zeilmakerij vervaardigd. Ons vakkundige team kan een optimale kwaliteit van onze tenten garanderen. Bij ons kunt u met een gerust hart tenten huren voor uw evenement. We hebben volop keuze en zullen met een persoonlijk advies ervoor zorgen dat u voor de juiste tent voor uw evenement kiest.
Tentenverhuur Gentse Tenten Een Feesttent voor elk event!
Bij elk type tent kan u beschikken over perfect afsluitbare zijwanden, zo bent u beschermd tegen wind en regen. Plaats een bestelling Overzicht prijzen. WAT ONS EN ONZE TENTEN ONDERSCHEIDT. Vandaag besteld, is morgen opgesteld. Contacteer ons voor een last minute aanvraag. De brandvertragende en waterproof coating van de materialen zorgt voor een veilige bescherming tegen Belgische weersomstandigheden. Wij bieden een opstelling op maat, en verstrekken advies naar functionaliteit en esthetiek toe. We werken alleen met materialen van de hoogste kwaliteit. Bovendien worden de tenten met de grootste zorg opgesteld en onderhouden. Feesttent StarShade 400. FEESTTENT OF PARTYTENT HUREN, KIES EN BESTEL NU.
Arro Tentverhuur Trouwen.nl.
Kies daarom voor een alu pagode of stretchtent van Arro Tentverhuur. Met onze tenten blijven uw festiviteiten en uw gasten gegarandeerd 100% droog. Al onze tenten zijn wind en waterdicht. De stretch tent is uitermate populair bij zowel particulieren als bedrijven.
Alluretent TENTENVERHUUR.
Een tent huren zal u niet alleen beschermen tegen regen, maar ook tegen felle zon, of in de avond tegen de dauw of wanneer het kouder wordt. Voor een klein evenement kunt u kiezen voor slechts één tent, bij grotere evenementen kunt u verschillende tenten aan elkaar koppelen.Bengt u zoek naar een tent die u enkel moet beschermen tegen direct zonlicht en regen?
Tentenverhuur Delta Tenten Verhuur van tenten over heel Europa.
Delta Tenten gaat geen uitdaging uit de weg voor uw evenement. We bieden u graag kwalitatief onderdak voor de meest uiteenlopende doeleinden zoals bedrijfs en privéfeesten, opendeurdagen, sport evenementen, beurzen, opendeurdagen, stockage en winkelruimten, De mogelijkheden zijn eindeloos. Vraag een offerte aan. Ontdek de mogelijkheden. Alu hallen tentenverhuur. Onze Alu hallen zijn al beschikbaar van 5m breed tot een vrije overspanning van wel 30m breed. De standaard zijkant hoogte is 3 meter. Lichtdoorlatende, opaak of transparante dakzeilen zijn hier mogelijk. Zijkanten in gesloten zeil, raam of volledig transparant, panelen of vaste ramen. U kiest wat het beste past bij u evenement. Nieuw in ons gamma! Zwarte dakzeilen en zijzeilen. Ook kunnen wij onze alu hallen leveren met een zijkanthoogte van 4 meter. Al onze tenten kunnen met of zonder vloer geleverd worden. U vraagt, wij leveren. Bekijk enkele realisaties. Delta tenten tentenverhuur verhuurt ook spantenten. Ideaal voor fuiven en festivals. Deze zijn te verkrijgen in 1215, of 20m breed, en in de lengte per 5m verlengbaar.

Contacteer ons

Op zoek naar tentverhuur?