veiligheidsfolie
 
 
Veiligheidsfolie Raamfoliewebshop.
Home / Winkel / Veiligheidsfolie. Veiligheidsfolie voor gelaagd of gehard glas kent diverse toepassingen, van doorval beveiliging en inbraakbeveiliging tot kogelwerende toepassing. Het wordt gebruikt in gebouwen, winkels en autos en voedselindustrie. Verkrijgbaar volgens Europese normen NEN3569, EN 12600 B2, HACCP, BRC en IFS.
Veiligheidsfolie laten aanbrengen? Voor gebouwen en auto's.' WhatsApp ons.
De glasheldere veiligheidsfolie van Luna Glass Tinting beschermt uw producten en medewerkers tegen glasscherven en glassplinters. Onze veiligheidsfolie zorgt er namelijk voor dat bij ruitbreuk de glasscherven bij elkaar worden gehouden. Veiligheidsfolie is zowel als binnen en buitenfolie verkrijgbaar. Hoe veiligheidsfolie werkt.
Veiligheidsfolie GSW.
Ontdek aan de hand van vorobeeld project cases, veiligheidsrapporten en nieuwe folies de beschermende toepassingen van veiligheidsfolie. Zoeken naar: Zoeken Recente reacties. Heeft u een Veiligheidsfolie vraag? Vanuit innovatie de markt voorzien van professioneel advies en de beste folie oplossingen.
Veiligheidsfolie kopen? Raamfolie online.
Veiligheidsfolie is raamfolie dat aan de binnenkant van een huis of gebouw op de ramen wordt aangebracht. Veiligheidsfolie is transparante glasfolie dat wordt toegepast om het raam te versterken en de scherven en splinters bijeen te houden in geval van ruitbreuk.
Wat is folie / veiligheidsfolie?
Badkamer spiegels op maat, ongeslepen, poly geslepen, facet geslepen, veiligheidsfolie, blank/normale, bronze en grijze spiegels. Spiegels op maat Veel gestelde vragen. Wat is folie / veiligheidsfolie? Folie of veiligheidsfolie is een witte of transparante folie die op de achterzijde van de spiegel wordt geplakt.
Veiligheidsfolie Kopen? inbraak vertragend zo goed als ondoordringbaar!
Onze veiligheidsfolie heeft een optische transparante, en stevige kras-bestendige coating. Door zijn goede flexibiliteit en met behulp van onze Plakinstructie makkelijk zelf aan te brengen. Versterkt het glas doordat de folie de glasscherven op hun plaats houdt, en eventuele inbraak vertraagt.
Veiligheidsfolie scherfbindend inbraakvertragend.
Daarnaast is veiligheidsfolie een stuk voordeliger dan gelaagd veiligheidsglas. Veiligheidsfolie is raamfolie wat op de binnenkant van beglazing wordt aangebracht. Het is een transparante folie die wordt toegepast om een raam te versterken en scherven en splinters bijeen te houden.
Veiligheidsfolie Multisign2.
Veiligheidsfolie Raamfolie kopen? Topkwaliteit raamfolie op montagemaat geleverd.
Een zeer goede en laagdrempelige manier hiervoor is het aanbrengen van genormeerde veiligheidsfolie. Vooral het monteren van veiligheidsfolie op bestaand glas is een enorme kostenbesparing. Een stuk sneller en voordeliger dan het vervangen van de volledige ruit. Aangebracht op normaal, gehard en gelaagd glas zal folie als glasbeveiliging zorgen voor extra versterking en het bijeenhouden van onverhoopt rondvliegende splinters.
Veiligheidsfolie / Anti-inbraakfolie Carglass.
Daarnaast verkleint de folie de kans op rondvliegend glas bij een aanrijding en wordt daarom ook wel veiligheidsfolie genoemd! Carglass verkoopt verschillende type autoruitfolies. Zonwerende UV / Warmtewerende raamfolie. Autoruiten blinderen voor een stoere uitstraling. Veiligheidsfolie / inbraakvertragende autoruitfolie. Lees hier meer over op de pagina autoruiten blinderen met autoruitfolie.
Veiligheidsfolie voor ramen CD Design de raamfolie specialist.
Wij maken iedere veiligheidsfolie volledig op maat en daardoor is het voor ieder type auto mogelijk om bij ons folie op maat te bestellen. Beveilig uw autoruiten met onze veiligheidsfolie. De veiligheidsfolie is een extra laag over uw ruit heen.
Veiligheidsfolie heeft een vertragende werking bij inbraak.
Aangebracht op geharde en gelaagde ramen zal deze vorm van glasbeveiliging zorgen voor extra versterking en het bijeenhouden van onverhoopt rondvliegende splinters. Gerelateerd Anti explosie folie. Alle veiligheidsfolie is getest op 3mm enkelglas. Alle getallen op fabrieksgarantie na zijn uitgedrukt in percentages.

Contacteer ons

Resultaten voor veiligheidsfolie