vinyl laten persen
 
 
327 Ton Vermeulen, directeur van Record Industry in Haarlem.
De matrijzen worden op de pers gezet om groeven in het vinyl te persen. Met een set matrijzen worden 1.000 tot 1.500 platen gemaakt. Het vinyl wordt aangeleverd in kleine korrels granulaat. Deze worden aan hoge temperatuur en druk blootgesteld waardoor er een soort pasta ontstaat, ook wel een broodje genoemd.
Waar kan ik kleine oplages vinyl laten persen? Synthforum.
30 augustus 2002, 2246.: Weet iemand waar kan ik kleine oplages vinyl laten persen? En omdat wij Nederlander zijn waar is het het goedkoopst. Met kleine oplage bedoel ik 50 to 100 stuks. Anno: 1 augustus 2002. 30 augustus 2002, 2255.: even inkloppen in google en klaar is klara. 50-100 is trouwens wel heel weinig! Binaural on Soundcloud. Anno: 30 augustus 2002. 30 augustus 2002, 2344.: 50-100 om het exclusief te houden. Geloof dat de meeste perserijen minimaal 500 willen. Zijn er nog mensen die andere adressen weten? Is er misschien nog iets in Nederland? Anno: 14 april 2002. 31 augustus 2002, 1401.: Je zou eens record industrie in Haarlem kunen proberen. Ik weet alleen niet zeker of ze ook zulke kleine oplages doen. Anno: 16 september 2001. 31 augustus 2002, 1406.: laten ze een proces weg tijdens het ontwikkelen, persmatrijs word dan rechstreeks van de lakker gemaakt. Bij Recor industry is overigens een klantenstop. Da Goose Music Mastering: http//www.dagoosemusic.nl: Dedicated analog mastering-studio in the Rotterdam area. Anno: 20 februari 2002. 31 augustus 2002, 1414.: www.gzcd.cz in tjechie. volgens mij doen die ook lage oplages, al zal ie dan per stuk meer gaan kosten natuurlijk.
TipsTricks: een albumrelease in eigen beheer Buma Junior.
Wil jij je album in eigen beheer uitbrengen, maar weet je niet welke stappen je moet nemen om het te kunnen releasen? Wil je je album op cd of vinyl releasen? Vergeet dan niet een licentieaanvraag in te dienen bij Stichting Stemra. Of je nu wel of geen Stemra lid bent en of het wel of niet je eigen werk is, staat hier in eerste instantie los van. Als je niet aangesloten bent bij Stemra en een cd uitbrengt met alleen je eigen nummers vraag je dus alsnog een licentie aan bij Stemra. Hierna ontvang je een document van Stemra waarin staat dat Stemra deze auteursrechten niet beheert en dus geen vergoeding in rekening brengt. Met dit document kan de fabrikant jouw cd persen.
my own record your own vinyl from one piece only suitable for scratching.
CD persen kleine oplage Nieuwegein VDH-media.
Zou u graag een CD laten persen in een kleine oplage? Neem dan snel contact op met VDH-media, uw partner in CD, DVD en Blu-ray projecten! Sinds 1993 kunt u bij ons terecht voor alle mogelijke mediaprojecten. Van complexe mastering opdrachten tot het eenvoudig branden van CDs: onze specialisten doen het graag voor u. Daarnaast realiseren we ook mediaprojecten van grote bedrijven als Endemol en Holiday on Ice. CD laten persen in een kleine oplage door een professional uit Nieuwegein. Dagelijks staan onze deskundige medewerkers klaar om u te helpen bij al uw mediaprojecten. Een CD laten persen in een kleine oplage is bij ons dan ook geen enkel probleem! Vaak worden CDs door mediabedrijven enkel in grote aantallen geleverd, maar bij VDH-media Nieuwegein begrijpen we dat u daar niet altijd behoefte aan heeft. U kunt bij ons terecht voor zowel een 8 cm als 12 cm CD, business card CD en vinyl look CD, inclusief bedrukking en verpakking. Ga voor de flexibiliteit van ons bedrijf. Bent u op zoek naar een flexibele partner voor het drukken van CDs?
Les groupes Discogs Waar vinyl te laten persen?
Die topics waren wel jaren oud dus ik vroeg me af of dat nog steeds de twee beste plekken zijn om je vinyl te laten persen. En wat zijn de prijzen van dat bedrijf uit Tjechie? Staat niet duidelijk op hun site.
Ik wil een vinyl op de markt brengen. Wat moet ik doen en hoeveel kost het? Sabam.
Sabam for Culture. I want to release a vinyl record. What should I do and how much does it cost? U kunt op ons rekenen. Uw auteursrechten worden zoals gepland uitbetaald. Lees wat we verder voor u doen. Hebt u een vraag? Vind het antwoord in onze FAQs of gebruik dit contactformulier. Bellen kan u elke werkdag van 9u30 tot 13u op 02 286 84 84. Ik wil een vinyl op de markt brengen. Wat moet ik doen en hoeveel kost het? Als u een vinyl op de markt wil brengen, moet u ons eerst en vooral een aanvraag tot reproductie bezorgen. Dat kan u gemakkelijk doen via eLicensing. Nadat we uw aanvraag verwerkt hebben, ontvangt u van ons een factuur. Zodra u deze betaald hebt, ontvangt zowel u als de perser een toelating om te persen.
Bob Dylan in het Nederlands: Time out of mind door Music on Vinyl.
Want laten we eerlijk zijn, als er één album van Bob Dylan is dat al jaren schreeuwde om een heruitgave op vinyl, dan is het Time out of mind wel. Vanaf maandag 14 april ligt die heruitgave van Time out of mind dan eindelijk in de winkels. Het in Haarlem gevestigde bedrijf Music on Vinyl brengt op die dag eindelijk dit album opnieuw op vinyl uit.
Vinyl Polen Europages.
Dit is wat we doen: drukken op CD / DVD / BD, ook kleine en. Leverancier van: CD-Rom en DVD persen Dozen karton Cassettes, audio en video voorbespeeld kartonnen doos en verpakking verpakkingen voor cosmetica dozen voor verpakking muziekcassettes cd en dvd drukkerij cd dvd drukwerk, duplicatie, reproductie, verpakking productie van cd verpakkingen digipack drukwerk kleine oplages productie cd dvd digifile digitale boekdruk met uv inkt en spot vernis kartonnen wallet / sleeve. 1 product gevonden Bekijk 9 producten van PRINTMASTA. Kartonverpakkingen voor vinylplaten, kleine oplage Kartonnen hoezen en andere verpakkingen voor vinyl, ook in kleine oplagen.
327 Ton Vermeulen, directeur van Record Industry in Haarlem.
De matrijzen worden op de pers gezet om groeven in het vinyl te persen. Met een set matrijzen worden 1.000 tot 1.500 platen gemaakt. Het vinyl wordt aangeleverd in kleine korrels granulaat. Deze worden aan hoge temperatuur en druk blootgesteld waardoor er een soort pasta ontstaat, ook wel een broodje genoemd.
Traxfree Via het Centraal Muziekhuis kan je ook vinyl. Facebook.
Deze link kan je vervolgens plakken in je emails en op al je social media kanalen. Nederlands Français France English US Español Português Brasil. Privacy Gebruiksvoorwaarden Adverteren Jouw advertentievoorkeuren Cookies. Via het Centraal Muziekhuis kan je ook vinyl laten persen.
Vinyl is terug en onbetaalbaarder dan ooit De Volkskrant. Deel dit artikel. Loading.
Kledingzaken als Urban Outfitters verkopen tweedehandsvinyl, evenals interieurkolos Loods 5 in Zaandam, en het hoofdstedelijke Waxwell Records is in gesprek om platen te verkopen via de Sissy Boy-winkels. Tekenend: zelfs HEMA is in onderhandeling met de Nederlandse importeur van de goedkope Crosley-draaitafels. Beeld Rein Janssen In it for the money. Wel bekend zijn de verkoopcijfers van nieuw vinyl. Die stijgen, al is vinylverkoop nog steeds een fractie van de totale muziekverkoop in Nederland ergens tussen de 2 en 4 procent. Nederland loopt in de pas met Amerika. Daar gingen in 2008 een miljoen nieuwe vinylplaten over de toonbank, in 2013 waren dat er al 61, miljoen. Bescheiden aantallen vergeleken met de 11, miljard platen die in 1981 wereldwijd werden verkocht, of de 49 miljoen stuks uit 1994. Maar de grafieken wijzen weer omhoog; de enige nog actieve Nederlandse platenperserij, Record Industry in Haarlem, noteert per jaar een miljoen exemplaren extra die van de persen rollen niet slecht voor een bedrijf dat zes jaar geleden nog in zwaar weer zat. Handelaren in tweedehands laten zich niet graag in de portemonnee kijken.

Contacteer ons

Op zoek naar vinyl laten persen?