vinyl laten persen
 
 
Goedkoop vinyl persen via het Centraal Muziekhuis.
In het woud van de vele vinylperserijen die weer tot leven zijn gebracht, raak je snel de weg kwijt in alle aanbiedingen en mogelijkheden. Vaak blijkt dan dat je en v eel te veel kosten hebt gemaakt en/of v eel te veel platen hebt laten maken en de platen zijn ook nog eens veel later binnengekomen dan in eerste instantie werd aangegeven. Wij bieden de oplossing om goedkoop vinyl te persen!
Hoe wordt vinyl gemaakt? Een blik bij Record Industry Alpha-Audio.
Die machines staan overigens bij de persen in de buurt wel zo handig. Nadat ze de platen netjes in een papieren hoesje zijn gedaan, moet de mooie cover met het artwork er nog omheen. Het drukwerk voor de échte hoes en de labels op het vinyl zelf gebeurt ook bij Record Industry. Die heeft een opvallend moderne en capabele drukkerij in het pand. Dat werkt niet alleen sneller, maar ook efficiënter. Tevens zien we daar de inpak en labelafdeling die alle hoezen voorziet van eventuele etiketten. Einde van de rit. We zijn nu aan het einde van de rit. De metal master is gemaakt. De matrijzen zijn gemaakt. Het vinyl is geperst én ingepakt en voorzien van een mooie hoes. Nu is het een kwestie van deze mooie platen naar de eigenaar krijgen. Maar dat is een ander verhaal. We zijn toch wel een beetje trots. Zon mooie fabriek in Nederland!
Vinyl uitbrengen? Tips van Matthijs Kropff! Lighttown Fidelity POPEI.
Het voordeel kan in de prijs zitten, een broker koopt in het groot in bij een perserij en krijgt daarom een voordeligere prijs als iemand die eenmalig een kleine oplage LP's' of een singletje laat persen. Zelfs met hun marge er bovenop is het dus vaak voordeliger om via een broker te werken. Mocht je met een broker in zee gaan, zorg er dan wel altijd voor dat je achterhaalt waar zij hun vinyl laten persen, zodat je weet waar je platen of singles geperst worden.
Les Groupes Discogs Waar vinyl te laten persen?
Afficher ce message. Ik wil graag een paar honderd vinyls laten persen. Ik heb op wat andere sites gelezen over die perser in Tjechie en die in Haarlem. Die topics waren wel jaren oud dus ik vroeg me af of dat nog steeds de twee beste plekken zijn om je vinyl te laten persen. En wat zijn de prijzen van dat bedrijf uit Tjechie? Staat niet duidelijk op hun site. En is het nog steeds zo duur om 2 aparte vinyls te laten persen?
vinyl cutting/vinylsnijden.
vinyl cutting / vinylsnijden. cutting and pressing / snijden en persen. cutterhead / snijkop. order / bestelling. media / nieuws. only the real analogue sound we put on vinyl records. For small amounts of records we have a special service.
Vinyl uitbrengen? Tips van Matthijs Kropff! Lighttown Fidelity POPEI.
Een perserij is een bedrijf dat een of meerdere persen in eigen beheer heeft en dus daadwerkelijk zelf vinyl perst. In Nederland is op het moment slechts één perserij actief, Record Industry in Haarlem. In de ons omringende landen zijn meerdere perserijen actief. Een broker is een tussenpersoon die niet zelf perst, maar die productiecapaciteit inkoopt bij een perserij. Het nadeel van werken met een broker is dat je dus geen rechtstreeks contact hebt met de perserij, maar dat er altijd iemand tussen zit. Het voordeel kan in de prijs zitten, een broker koopt in het groot in bij een perserij en krijgt daarom een voordeligere prijs als iemand die eenmalig een kleine oplage LP's' of een singletje laat persen. Zelfs met hun marge er bovenop is het dus vaak voordeliger om via een broker te werken. Mocht je met een broker in zee gaan, zorg er dan wel altijd voor dat je achterhaalt waar zij hun vinyl laten persen, zodat je weet waar je platen of singles geperst worden.
Vinylify Create your own Custom Vinyl Record.
They responded right away and gave me my options and were very helpful, letting me know the status of my vinyl every step of the way. I had to shorten some of the songs and make transitions because I wanted more songs than would fit onto the vinyl.
Oude vinylfabrieken van Sony persen weer platen Nieuwsbericht NPO Radio 2. Facebook. Twitter. WhatsApp.
App je de studio. Oude vinylfabrieken van Sony persen weer platen. Ook de klassiekers komen terug. 23 augustus 2017 1128.: Inmiddels is het 28 jaar geleden dat de laatste lp door Sony geperst, maar vinyl blijft maar populairder worden. Daarom gaat Sony zelf weer de platen persen.
Vinyl persen bij de CD Fabriek.
Op dit moment zijn bij vinyl persen de white label vinyl platen op 125 grams vinyl het meest populair. We kunnen ook blanco label vinylplaten inclusief een discohoes met labelgaten leveren. Natuurlijk is het ook mogelijk om een hoes zonder labelgaten te laten maken.
Vinyl persen professioneel vinyl laten persen bij DeCDPerserij.nl.
De keuze is helemaal aan jou! Gekleurd vinyl laten persen. Het klassieke vinyl is natuurlijk gitzwart en zal bij veel muziekliefhebbers direct een nostalgisch gevoel oproepen. Maar wanneer je kiest voor vinyl persen bij DeCDPerserij.nl is er nog veel meer mogelijk.
vinyl persen, adressen.
Van: Seraphic Waar kan ik het best vinyl laten persen. 1 keer gewijzigd. Laatste wijziging: 05 september 2008 1326: door Seraphic. Reageer of citeer het bericht in je reactie. Re: vinyl persen, adressen. 05 september 2008 1347.: Van: thomas dit is een optie lijkt me, in haarlem.:
Vinyl laten maken vanaf 1 stuk New Line Forum.
Vinyl laten maken vanaf 1 stuk. Pagina 1 van 1. Hans Standaard Lid Uit: Nederland Sinds: 30-4-2002 Laatste: 13-11-2014 Berichten: 318. Mischien interessant, hier kun je vinyl laten snijden, dus geen lakker! Remczero Standaard Lid Uit: Nederland Sinds: 2-11-2002 Laatste: 26-2-2010 Berichten: 336. Ja dit is erg leuk ja. Alleen vallen de prijzen me een klein beetje tegen maar toch bedankt voor de link. Wist helemaal niet dat t kon. Dunic Standaard Lid Uit: Nederland Sinds: 20-7-2002 Laatste: 18-6-2009 Berichten: 43. Tom VIP Lid Uit: Nederland Sinds: 3-1-2002 Laatste: 9-8-2020 Berichten: 9418. Ik vind het belachelijk goedkoop. Heb je enig idee wat het vroeger kostte om een plaatje te laten persen?

Contacteer ons

Resultaten voor vinyl laten persen