vinyl persen
 
 
Vinyl: alles wat je wil weten en nog meer Quad-raad Serious music taken seriously.
Ook zal er een filmpje te zien zijn dat gemaakt is bij Record Industry Haarlem dat het procedé van het persen van vinyl laat zien. Allereerst wat theorie. De tekst van het hier volgende is van de hand van Jan de Kruijff eveneens zijn leven lang audioredacteur en muziekrecensent en getiteld: Werken" met audio-apparatuur. Het is overgenomen uit een cursus van Teleac ISBN 9065330437 uit 1982. Op een stereo-grammofoonplaat is de geluidsinformatie ondergebracht in de microscopisch smalle groef. De binnenste groefflank bevat de informatie voor het linker kanaal, de buitenste die van het rechter stereokanaal. Beide groefflanken staan onder een hoek van 90 graden. Tijdens het snijden van de moederplaat beweegt de arm, waarin de snijbeitel is gemonteerd langs een rechte horizontale lijn over het plaatoppervlak. Bij het afspelen van de grammofoonplaat beweegt de naald van het aftastelement zich in een boog over dat plaatoppervlak. Een ander praktisch aspect is, dat bij het snijden van de laagste frequenties de snijbeitel een zeer grote uitslag moet maken.
Laat Vinyl jouw laten vinyl persen persen Replifact door Media ons! bv. Snelle levertijden Replifact.
Vinyl laten persen in verschillende uitvoeringen. U kunt bij Replifact Media uw 12 inch vinyl in de standaard van 120-125 gram zwart vinyl laten persen, maar tegen een meerprijs leveren we ook een extra zware kwaliteit platen van 175-180 gram vinyl.
VINYL Music Media Pack.
Vinyl persen is een ambachtelijk vak wat met grote nauwkeurigheid benaderd dient te worden. Om een perfecte plaat te produceren behoren de koeling, druk, stoom en granulaat optimaal te zijn. Ook het artwork is natuurlijk van belang om een prachtig resultaat te krijgen. Musicmediapack werkt uitsluitend met de allerbeste producten en leveranciers, om uw LP/12/7 zo mooi mogelijk te krijgen! Bekijk onze prijzen.
Deze muziekliefhebbers beginnen hun eigen vinylfabriek 250.000 platen in het eerste jaar is het doel. Deze muziekliefhebbers beginnen hun eigen vinylfabriek 250.000 platen in het eerste jaar is het doel.
Hoelang duurt het om een plaat te maken? Het persen van de plaat duurt ongeveer veertig seconden, vervolgens moet de plaat in een speciale ruimte 24 uur afkoelen. Daarna kan de plaat worden ingepakt en is hij klaar voor de verkoop. Wat kost het eigenlijk om een plaat te maken? Daar is geen eenduidig antwoord op te geven, dat hangt af van verschillende factoren. Denk aan de hoeveelheid platen, kleur en de artiest. Als je vijfhonderd platen wil laten maken kan je grofweg zeggen dat je ruim duizend euro kwijt bent.
LP / CD / DVD De ouderwetse LP is terug en hoe! Het Tsjechisch Forum.
Dit is de thuisbasis van GZ Media, wereldwijd marktleider in de productie van vinyl. Bartunková staat er deze morgen een machine te bedienen die dikke plakken vinyl ter grootte van eierkoeken tot lp's' perst. Het vasthouden van een lp wordt nooit meer zoals de allereerste keer, mijmert ze. Een wonder vond ik dat! Muziek uit zo'n' plat ding hoe was het mogelijk? Bartunková is een vrouw op sokken in sandalen. Ze komt uit de tijd van Elvis, lacht ze verlegen, toen half Tsjechoslowakije op clandestiene westerse hitjes stond te heupwiegen. Ze begon op haar veertiende als stagiair, controleerde een tijd lang dag in dag uit de geluidskwaliteit en verhuisde toen naar het persen.
Productie van vinyl in 1956 Let's' Groef Muziekblog.
Plaat van koffie: Blacker than black! Categorieën Vinyl Tags productie van vinyl, RCA Victor, vinyl persen, vinylperserij Berichtnavigatie. Voodoo Funk van de Togo All Stars. Concert voor een blinde olifant in Thailand. Plaats een reactie Reactie annuleren. Naam E-mail Website.
hoe kan je vinyl's' drukken/branden ofzo forum.zelfbouwaudio.nl.
En hoeveel platen kun je laten persen voor 10.000 euro of dollar? Berichten: 97 Lid geworden op: vr 15 jan 2010, 1658.: Re: hoe kan je vinyl's' drukken/branden ofzo. Bericht door deadly-syndrome za 10 apr 2010, 1752.: maar ikzelf heb niks aan minimaal 50 dezelfde platen.
How it's' made door Vinylify hoe maak je een eigen vinylplaat.
left to order with VIP Priority for Christmas Delivery. How its made.: Maak je eigen unieke vinylplaat. Vinylify is een online-service die het mogelijk maakt om een 10-inchplaat geheel naar jouw wens samen te stellen. Upload of selecteer je eigen muziek en ontwerp je eigen hoes en labelsticker. Vinylify snijdt vervolgens met de hand een unieke vinylplaat, drukt de hoes en bezorgt deze wereldwijd. Het maken van een vinylplaat: Gesneden vs geperste vinyl. Een gelimiteerde oplage vinyl is de perfecte oplossing voor een muziekliefhebber, artiest, band of muziek label. Gesneden platen zijn ideaal voor gelimiteerde oplage vinyl releases. Als je geïnteresseerd bent in grote oplage vinyl, dan is vinyl laten persen bij een perserij een betere optie. Een kleine oplage gepersonaliseerde vinyl is een origineel cadeau voor verschillend gelegenheden.
Pionieren: Deze ondernemers willen vinyl persen in de Blokhuispoort noordz.
Life sciences health. Dossier Circulaire Economie. Vergelijk en bespaar. Mobiel internet vergelijken. Zoeken naar: Zoeken. Pionieren: Deze ondernemers willen vinyl persen in de Blokhuispoort. Pionieren: Deze ondernemers willen vinyl persen in de Blokhuispoort. Jack White van The White Stripes deed het in Detroit, Chris Roorda en Pascal Thulin hopen het te doen in Leeuwarden: vinyl persen van uitmuntende kwaliteit. Pionieren is een rubriek in de Leeuwarder Courant waarin elke week een jonge innovatieve onderneming wordt geportretteerd. Een, goede plaat voelt net zo als de rondingen van een mooie vrouw, zegt Chris Roorda met een knipoog. Hij kan het weten. Als eigenaar van platenzaak Deeptrax heeft hij honderdduizenden platen door de handen gehad. Vanuit Leeuwarden verkoopt hij ze wereldwijd. Met name exclusief werk van onbekende artiesten. Probleem is alleen dat er nauwelijks nog fabrieken zijn die vinyl van hoge kwaliteit persen. De meeste gingen ter ziele door de opmars van de cd. In Nederland is er momenteel nog één over, in Haarlem. Een fabriek die vooral perst voor grote partijen. Wie als kleinere partij vinyl wil laten persen, kan uitwijken naar het Oostblok.
327 Ton Vermeulen, directeur van Record Industry in Haarlem.
Om platen te kunnen verkopen moest je ze hebben. Het was echter niet altijd eenvoudig platen te laten persen. Na de invoering van de compact disc en het overweldigende succes ervan lieten de internationale platenconcerns het fabriceren van vinyl steeds meer achterwege.
Vinyl-infarct: hoe de wachtrijen langzaam teruggedrongen worden 3voor12.
Voor het eerst in dertig jaar worden er weer nieuwe machines gemaakt om vinyl te persen. Eindelijk na jaren van geklaag over lange wachtrijen. Het zijn twee Duitsers en een Nederlander die met het bedrijf New Bilt de leiding nemen.
Vijf weetjes over De terugkeer van de LP Classics To Go."
Laat Nederland nu een van de belangrijkste landen ter wereld zijn als het gaat om het persen van vinyl. In Haarlem staat bijvoorbeeld een fabriek die met 33 persen 40.000 tot 50.000 platen per dag perst, voor distributie over de hele wereld.

Contacteer ons

Zoeken naar vinyl persen