vinyl persen
 
 
Vinyl laten maken vanaf 1 stuk New Line Forum.
Heb je enig idee wat het vroeger kostte om een plaatje te laten persen? Ja ik heb de prijzen gezien. En de minimale afname. Maar zou het omdat hij goedkoop is dan slecht zijn? Ik heb vernomen dat hij direct in het vinyl snijd, en dat de plaat daarom dan net zo lang mee zal gaan als een normale plaat.
Vinyl persen in de Vinyl perserij. Join.chat.
Vinyl persen bij de Music Group. In onze vinylperserij kunt u uitstekend terecht voor het laten maken van vinylplaten. Wij persen 12 platen in meerdere kleuren en maten, uiteraard voorzien van een bijpassende platenhoes. Ook verschillende diktes zijn mogelijk bij de keuze van uw vinylplaten. De meest gangbare vinylplaat is de 12 LP van 140 gram met een diameter van 30 centimeter op 33 rpm of eventueel 45 rpm.
Vinylplaten zijn helemaal terug Industrieel Ontwerpen Kennis Engineersonline.nl.
Anno 2016 kan men de vraag nauwelijks aan en is Sony weer een goede klant. De productie zou dus omhoog kunnen maar de oude persen er wordt gewerkt met machines die minimaal 30 jaar zijn draaien op volle toeren en nieuwe, betaalbare machines worden er voorlopig niet gemaakt. De capaciteit kan nog wel wat worden vergroot door beter onderhoud en modernere besturing van de machines. De groeimarkt in vinyl kent ook een schaduwzijde. Bij verbranding van polyvinylchloride PVC komen dioxines en zoutzuurdampen vrij die erg schadelijk zijn voor de gezondheid. PVC maken is goedkoop, maar het zorgt voor veel afval en het verwijderen van dat afval kost tenminste vijf maal de oorspronkelijke productiekosten van de PVC. Nu er sprake is van een sterk groeiende markt voor LP's' als geluidsdrager, is het van groot belang om voor het vinyl-materiaal duurzame en milieuvriendelijke alternatieven te ontwikkelen. Daar wordt, eveneens in Nederland, aan gewerkt.
Laat Vinyl jouw laten vinyl persen persen Replifact door Media ons! bv. Snelle levertijden Replifact.
Vinyl laten persen in verschillende uitvoeringen. U kunt bij Replifact Media uw 12 inch vinyl in de standaard van 120-125 gram zwart vinyl laten persen, maar tegen een meerprijs leveren we ook een extra zware kwaliteit platen van 175-180 gram vinyl.
Vinyl persen in de Vinyl perserij. Join.chat.
Wilt u uw muziek ook op vinyl laten persen? Neem dan contact met ons op zodat wij u een passende offerte kunnen doen toekomen. T: 31 0495-564145. WAAROM DE MUSICGROUP BV? 10004 ALTIJD DE LAAGSTE PRIJS. 10004 SNELLE EN GRATIS LEVERING IN NEDERLAND.
Vinyl persen professioneel vinyl laten persen bij DeCDPerserij.nl.
Gekleurd vinyl laten persen. Het klassieke vinyl is natuurlijk gitzwart en zal bij veel muziekliefhebbers direct een nostalgisch gevoel oproepen. Maar wanneer je kiest voor vinyl persen bij DeCDPerserij.nl is er nog veel meer mogelijk. Zo kun je je fans verrassen met een album op gekleurd vinyl of een vinyl single persen in verschillende kleuren.
Pionieren: Deze ondernemers willen vinyl persen in de Blokhuispoort noordz.
Uit de regio. Hoe doe jij het? Vergelijk en bespaar. Mobiel internet vergelijken. Uit de regio. Hoe doe jij het? Vergelijk en bespaar. Mobiel internet vergelijken. Zoeken naar: Zoeken. Pionieren: Deze ondernemers willen vinyl persen in de Blokhuispoort. Pionieren: Deze ondernemers willen vinyl persen in de Blokhuispoort. Jack White van The White Stripes deed het in Detroit, Chris Roorda en Pascal Thulin hopen het te doen in Leeuwarden: vinyl persen van uitmuntende kwaliteit. Pionieren is een rubriek in de Leeuwarder Courant waarin elke week een jonge innovatieve onderneming wordt geportretteerd. Een, goede plaat voelt net zo als de rondingen van een mooie vrouw, zegt Chris Roorda met een knipoog. Hij kan het weten. Als eigenaar van platenzaak Deeptrax heeft hij honderdduizenden platen door de handen gehad. Vanuit Leeuwarden verkoopt hij ze wereldwijd. Met name exclusief werk van onbekende artiesten. Probleem is alleen dat er nauwelijks nog fabrieken zijn die vinyl van hoge kwaliteit persen. De meeste gingen ter ziele door de opmars van de cd. In Nederland is er momenteel nog één over, in Haarlem.
Duurzame elpees ontwikkelen? Samen op zoek naar een alternatief voor vinyl Made in NL.
Er was alleen één probleem: de bestaande vinylpersen uit de jaren 70 en 80 zijn niet alleen oud en versleten, maar ook weinig milieuvriendelijk. Theunisse: Bij de bestaande persen wordt een stuk vinyl ter grootte van een hockeypuck verwarmd en vervolgens samengeperst en razendsnel afgekoeld.
Home Dubplate.be.
Jouw muziek op vinyl. Sinds 2005 kan je bij dubplate.be je eigen gepersonaliseerde vinylplaat laten maken, vanaf 1 enkel stuk! Upload de audio en kies voor gepersonaliseerde centerlabels en/of een gepersonaliseerde buitenhoes. Wij fabriceren en verzenden je bestelling, wereldwijd! Onze platen zijn geschikt voor elke standaard draaitafel, voor je DJ-set, jukebox of als origineel geschenk.
Goedkoop vinyl persen via het Centraal Muziekhuis.
In het woud van de vele vinylperserijen die weer tot leven zijn gebracht, raak je snel de weg kwijt in alle aanbiedingen en mogelijkheden. Vaak blijkt dan dat je en v eel te veel kosten hebt gemaakt en/of v eel te veel platen hebt laten maken en de platen zijn ook nog eens veel later binnengekomen dan in eerste instantie werd aangegeven. Wij bieden de oplossing om goedkoop vinyl te persen!
Green Vinyl Records.
Dat proces is gebaseerd op de spuitgiettechniek in plaats van persen. Ook vervangen we de huidige kunststof met een milieuvriendelijk materiaal. Het behouden van het vertrouwde LP gevoel staat voorop. Samen zorgen we voor energiebesparing van ruim 70%, een sneller productieproces en minder gevolgen voor milieu. How the Green Vinyl Records are made. Dit is Green Vinyl Records.
Waar kan ik kleine oplages vinyl laten persen? Synthforum.
Waar kan ik kleine oplages vinyl laten persen? 30 augustus 2002, 2246.: Weet iemand waar kan ik kleine oplages vinyl laten persen? En omdat wij Nederlander zijn waar is het het goedkoopst. Met kleine oplage bedoel ik 50 to 100 stuks.

Contacteer ons

Zoeken naar vinyl persen