tent te huur
 
 
Verhuur en verkoop van feesttenten / partytenten, huren of kopen, te huur of te koop.
Verhuur en verkoop van feesttenten / partytenten, huren of kopen, te huur of te koop. Feesttenten / feesttent kopen. Kopen van een feesttent is echt wel interessant voor wie meerdere feestjes organiseert per jaar. U wint al snel de aankoopprijs van uw tent terug wanneer u dit gaat vergelijken met huren.
Feesttent huren? Verhuur partytent en andere tenten bij Fun-Rent.
Denk maar aan een houten vloer, lampenslingers, black light, noodverlichting, rode loper, podium en nog veel meer! Je kan kiezen om je tent zelf op te halen of dit door ons te laten leveren. Indien gewenst zorgen wij ook voor de plaatsing van jouw tent. Fun-Rent zorgt ervoor! Heb je de perfecte tent gevonden voor jouw evenement? Huur je feesttent bij Fun-Rent.
Fiesta Rent Tentverhuur.
Tentverhuur plaatsing of afhaling van tenten. U kan de goederen afhalen in ons magazijn of laten afleveren tegen een meerprijs. De tenten worden door onze diensten of samen met de klant geplaatst. Een transparante prijsstructuur en antwoorden op praktische vragen en waar voor uw geld. Ook in ons gamma: Heliumflessen. Fiesta-rent zorgt voor al uw feesten, van een huwelijksfeest, evenement, bijeenkomst, optredens, of party maken wij een succes. Daar wij veel producten en ervaring op stock hebben kunnen wij van uw feest of evenement een geslaagd geheel maken. Wij bieden onze klanten een goede service en eerlijke prijzen. Bij Fiesta-rent kan u terecht voor kleine of grote feesten, voor 1 stoel of 100 stoelen, voor 5 borden of 500 borden, voor een kleine tent of een grote evenementen tent.
Tent te huur Tent 2dehands.be.
Ook hier staan met uw zoekertje? Te Huur: Flextent / stretch tent / lounge tent. Flex tent / stretchtent / lounge tent te huur Ideaal voor tuinfeest, babyborrel, bbq, zeker in het belgische weer afmetingen zijn 7x10m., gisteren 0721: Turnhout.
Tent vloer huren Springpallieterke Sterk in feestverhuur.
Wilt u een Tent Vloer Huren op uw evenement / party? Al te huur vanaf 15., Tent vloer huren. Zeer stevige en kwaliteitsvolte tent vloer huren? Bovendien is deze ieaal voor allerlei soorten events bbq, braderij, babyborrel, verjaardag, communie. Onze vloer platen kan je gebruiken in verschillende tenten.
Tentenverhuur vieren.
Althans het materiaal aanbieden om een vezorgd feest te kunnen geven. Van een piepklein evenement tot een groots bedrijfsfeest, wij kunnen het aan. U heeft een tuinfeest ter ere van een verjaardag en u hebt een tent nodig? Moet er een vloer in de tent?
Grote partytent te huur 2VRent.
Wanneer je buiten een feest wilt geven, is het verstandig om een grote en luxe partytent bij ons te huren. Op die manier ben je niet meer afhankelijk van het weer tijdens jouw evenement. Ook wanneer het Vlaamse weer minder meezit, is het bij jou droog en warm. Doordat de grote tent die wij te huur aanbieden waterdicht en windbestendig is, gaat jouw feest hoe dan ook door. Wil je een extra warm feest? Kies dan voor een van onze accessoires. Verhoog de temperatuur met onze terrasverwarmers en de sfeer met tentverlichting. Kies voor een luxe en functionele grote partytent die wij te huur aanbieden om jouw feest helemaal af te maken. Vraag een offerte aan. Heb je de grote tent gevonden die bij ons te huur is? Dan wil je natuurlijk weten wat de kosten zijn. Vraag daarom een offerte aan, zodat wij je zo snel mogelijk meer informatie kunnen geven. Heb je nog vragen over de huur of de mogelijkheden van de tenten? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 32 483 386 155. Bekijk ook eens.
Tentenverhuur Oost-Vlaanderen: verhuur en verkoop tenten in Wetteren en ver daarbuiten!
Tentenverhuur Oost-Vlaanderen en ver daarbuiten! Wanneer u een tent wenst te huren of aan te kopen, dan bent u bij ons aan het juiste adres! Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat u deskundig advies te verlenen bij elk project dat u onderneemt, groot of klein.
Een grote tent huren?
Home Feesttenten Grote Tenten Een grote tent huren? Aafest heeft het voor u. Aluminium constructie van 6 tot 16 m die professioneel geplaatst worden door ons. Zo kunnen u en uw gasten zich volledig focussen op het feest, bedrijfsevenement of elke andere mogelijke gelegenheid. Eveneens de afbraak wordt door ons vakkundig gedaan zodat u met een gerust hart andere zaken kan aanpakken. U kunt kiezen uit een uitgebreide waaier aan tenten van verschillende breedtes en lengtes. Of u nu nood heeft aan een kleine tent die tussen de trottoirs van kleine straatjes moet passen of een tent die een hele open ruimte in beslag mag nemen U vindt bij Aafest beslist wat u zoekt. U vraagt zich af welke tent u nodig heeft voor uw evenement of u kunt niet kiezen uit ons uitgebreid gamma? Aarzel niet om ons te contacteren, wij geven u vrijblijvend advies voor het huren van partytenten! Hieronder vindt u de details, afmetingen en prijzen! Details, afmetingen en prijzen. Volgende zaken zijn belangrijk voor het plaatsen van een tent.: Kan er ter plaatse gelost worden? Indien er vloer gehuurd wordt: is de ondergrond effen?
Feesttent huren feestmateriaal huren partytent huren Content2Rent Antwerpen.
Propere tent met vloer, uitstekende service, wij zijn content! Lynn en Patricia uit Duffel. Goede service en we moesten niks afwassen Bedankt voor alles! Karine en Kris uit Aartselaar. Bedankt voor de uitstekende service en het samenstellen van het materiaal, altijd leuk als je wat tips krijgt. Henry en Rachelle uit Mechelen. Altijd handig om een totaalpakket te kunnen huren bij één zaak! Het materiaal was proper en verzorgd, echt top! Gust en Marie-Louise uit Wilrijk. Ontdek onze nieuwe partner: Party-Truck. WIN een communie-of lentefeestpakket voor 25 personen! Blijf op de hoogte. Wil je feestmateriaal en een feesttent huren in de provincie Antwerpen?
Welkom bij Het Feestkasteel Huur springkasteel, attracties, partytenten.
Wij hebben een grote selectie tenten te huur, voor elk type feest verhuren we een gepaste tent. Bij ons kan u een kleine partytent huren, een mooie pagodetent huren, een feestelijke stertent huren of een prachtige dometent huren. Al deze tenten kunnen we aankleden met een houten tentvloer en verlichting.
Tent huren Reviews, Vergelijken Informatie eventplanner.be.
Je moet het gezien hebben. De pracht en praal van ridders. Het organiseren van hitorische, middeleeuwse evenementen, weekend, teambuildings en festivals zit diep in onze genen. 4 ALL Party Rent. Bent op zoek naar de juiste feestmaterialen om uw evenement onvergetelijk te maken? Wij maken van uw event een onvergetelijk event met onze feestmaterialen. Konligo is een Belgische start-up gericht op de verhuur en verkoop van robuuste structuren voor o.a. tenten en stands. De Konligo structuren zijn gemakkelijk op te zetten, compact tijdens transport en hebben een uniek gepatenteerd design. Specialist in tenten voor evenementen en demontabel bouwen. Losberger De Boer België. Duurt CO Tentverhuur. Party Constructions bvba. Evolution Dome Benelux. Black Sheep Productions bvba. 1 2 3 4 5 6 Volgende. Meest recente reviews. Gemiddelde review score 9.67 / 10. Gebaseerd op 86 reviews over bedrijven in de categorie Tent huren.

Contacteer ons

Meer resultaten voor tent te huur