tent verhuur
 
 
Tentenverhuur Jan Arie de Jong: Verhuur van tenten binnnen en buiten Limburg.
We zijn vooral actief in Limburg, maar u ziet onze tenten ook staan op verschillende evenementen, fuiven, kampen en bivakken buiten Limburg. Daarnaast zie je onze tentenverhuur ook populair worden in Nederlands Limburg. Kortom: voor tentenverhuur moet je bij ons zijn!
huren daktent daktenthuur.
25, p/week/weekend/midweek voor auto's' met een open dakreling eenmalige toeslag bij vaste bevestigingspunten 20., Geen eigen dakdragers? Wij hebben verschillende dakdragers te huur. informeer naar de beschikbaarheid voor uw auto. Geef op het reserveringsformulier uw automerk, type en bouwjaar aan!
tent en toebehoren huren.
Al onze tenten zijn CE gekeurd voor verhuur., tenten uit een doe het zelf hebben deze normen niet! Ramen en deuren zijn afneembaar. Ook tafelsstoelenverwarming, en licht/geluid verkrijgbaar. klik op meer informatie voor details. Transport/plaatsing/afbreken tent inbegrepen in prijs! 20 km rond Jabbeke. Prijs van hoog naar laag. Prijs van laag naar hoog. Bar voor Tent. Stevige bar bevestigd op. de steunen van de tent. onderkant in doek. Bar in hout. enkel voor tenten van. 3 x 3 m. 3 x 6 m. 3 x 9 m. 6 x 6 m. 3 x 15 m. Huur direct Meer info. Draagbaar sound system. Mp3/ ipod input. Werkt op batterij of netstroom. Huur direct Meer info. Bevestiging kan op tent buizen dak. of op statief. Ook als terras verwarmer. Direct lekker warm. 2000 W straling. Huur direct Meer info. LICHT: Led ball. 3 x led ball 30 cm alle kleuren werkt op muziek of controller. ook Dmx aanstuurbaarzeer; mooi effect om op te hangen.
Fiesta Rent Tentverhuur.
Top en paviljoententen. Feestverhuur Verhuur van tenten, tafels, stoelen, borden, bestekken., Wij verhuren nu ook loungemeubels! Tentverhuur plaatsing of afhaling van tenten. U kan de goederen afhalen in ons magazijn of laten afleveren tegen een meerprijs. De tenten worden door onze diensten of samen met de klant geplaatst. Een transparante prijsstructuur en antwoorden op praktische vragen en waar voor uw geld. Ook in ons gamma: Heliumflessen. Fiesta-rent zorgt voor al uw feesten, van een huwelijksfeest, evenement, bijeenkomst, optredens, of party maken wij een succes. Daar wij veel producten en ervaring op stock hebben kunnen wij van uw feest of evenement een geslaagd geheel maken. Wij bieden onze klanten een goede service en eerlijke prijzen. Bij Fiesta-rent kan u terecht voor kleine of grote feesten, voor 1 stoel of 100 stoelen, voor 5 borden of 500 borden, voor een kleine tent of een grote evenementen tent.
Peeters Tentenverhuur Wij plaatsen kwaliteitstenten.
Wij plaatsen al jaren kwaliteitstenten bij verschillende grote en kleine evenementen zowel prive als voor organisaties. Wij hechten heel veel belang aan veiligheid: we bouwen al onze tenten volgens de voorschriften en hebben op alle tenten een stabiliteitskeuring windbescherming volgens: de Europese norm EN 13782 tempory structures Tents-Safety. Voor elke gelegenheid een geschikte tent met de juiste grootte. Zeilen voor tenten, overkappingen, aanhangwagen enz. Vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij horen het graag. Wat we al gerealiseerd hebben. Reurpop te Ruurlo NL. Buitenbeenpop te Leopolsburg. Levensloop te Hasselt. Klomppop te Ovezande NL. OJWL Brommercross te Harfsen NL. Limburgs Oktoberfest te Oudsbergen. Tentenverhuur: Berkenstraat 33670, Oudsbergen.
Verhuur tenten tentenverhuur Tent huren Atention.
Voor de verhuur van feestmateriaal bent u bij Atention uit Waregem aan het juiste adres. Wij verzorgen al uw bedrijfsfeesten, communiefeesten, party's, verenigingsactiviteiten met stoelen, tafels, tenten, frigowagens tot in de puntjes. We helpen u om een. Door de verhuur van verlichting zorgt Atention voor meer dan enkel tenten, bars en toiletwagens. Sfeer gaat ontegensprekelijk samen met licht. En Atention is daarin uw ideale partner. Bij vragen of interesse verwijzen wij u graag door naar één van onze. Bij een feest denken wij bij Atention ook altijd aan verlichting. Want een goed feest durft al eens uit te lopen en dan is verlichting zeker op zn plaats.
Favor All Rent Prijslijst: Verhuur van tenten.
De hoeveelheid betonblokken hangt af van de grootte van de tent. 07, x 05, x 040., Prijzen per weekend en btw inbegrepen. Andere afmetingen zijn ook verkrijgbaar. Wij komen de frametenten en kadertenten leveren en plaatsen mits hulp van een aantal personen naargelang de afmeting.
Nordic Tipis Niet zomaar een tent.
26/05/20 Gewoon even 7 km lopen Omdat we met een groep vrienden wilden deelnemen aan Lees meer. Product in de kijker: Stratus 72. 26/05/20 De stratus 72 Tipi Tent is ontstaan op een moment van inspiratie aan de oevers v.
Tentenverhuur en zeilmakerij Tentenbedrijf GBS.
Lees meer over ons. Tentenbedrijf GBS Hamont NV. Korte Watertorenstraat 2 3930 Hamont-Achel. Tel: 32011.44.51.74 GSM: 320473.67.91.52. E-mail: info@gbstenten.be BE 0411.623.359. Copyrights 2017 Disclaimer Privacy Policy Webdesign Creatic. De juiste tentvloer huren voor uw evenement. De perfecte tent voor uw evenement.
Feesttent huren feestmateriaal huren partytent huren Content2Rent Antwerpen.
Daarom heb je bij Content2Rent keuze uit verschillende feestpakketten: Kidspakket, Feestpakket, Regular receptiepakket, Starshade receptiepakket, Dinnerpakket en Pakket op maat. Daardoor huur jij de en het feestmateriaal precies op maat van jouw feest én budget. Tent huren voor feestjes van formaat. Zoek je een feesttent te huur?
BC Tenten.
Gespecialiseerd in het verhuur van kadertenten, aluminium tenten/hallen, voor evenementen, party's, etc, Voor 10 tot 5000 personen. Werkzaam voor bedrijven en particulieren in gans België, Nederland en Noord-Frankrijk. BC staat voor Bart Carl. 2 schoonbroers die sinds 2002 de handen in elkaar hebben geslagen om een bedrijf te leiden zoals het nu geworden is.
Hubeau Party Rental Home verhuur feestmateriaal in Oudenaarde en Z Hubeau Party Rental.
Van bij de start waren we actief op 2 locaties: een centrale vestiging in Maarkedal verhuur springkastelen en ook een vestiging in Waregem Festae West-Vlaanderen verhuur tenten, tafels en stoelen. In 2008 werd alles gecentraliseerd op één adres in Kruishoutem Oost-Vlaanderen. Toen werd het aanbod ook uitgebreid met verhuur van glaswerk, porselein, bestekken en keukenapparatuur. En dit steeds inclusief afwas. Vanaf 2008 schakelden we dan ook een versnelling hoger en werd het verhuuraanbod zowel in de breedte meer types tafels, stoelen. als in aantallen uitgebreid. In 2014 bleek onze locatie in Kruishoutem te klein en werd een verhuis naar Oudenaarde De Bruwaan 77 ingepland.

Contacteer ons

Resultaten voor tent verhuur