tentenverhuur
 
 
Tentenverhuur Koen Van Houdt in Arendonk met openingsuren Tenten.
Neerstraat 28 2370 Arendonk. Klik voor telefoon Telefoon: 014 67 27 81. Klik voor gsm GSM: 0473 96 56 19. Ma andag 23/11. Na afspraak Na afspraak. Di nsdag 24/11. Na afspraak Na afspraak. Wo ensdag 25/11. Na afspraak Na afspraak. Do nderdag 26/11. Na afspraak Na afspraak. Vr ijdag 27/11. Na afspraak Na afspraak. Za terdag 28/11. Na afspraak Na afspraak. Zo ndag 29/11. Na afspraak Na afspraak. Tentenverhuur Koen Van Houdt te Arendonk is uw partner voor al uw feestbenodigdheden bij tuinfeesten. U kan hier verschillende feesttenten huren. De feestspecialist verzorgt ook de volledige inrichting van de tent doormiddel van tentverwarming en feestverlichting, maar ook stoelen, tafels, barkrukken, statafels, borden en bestek ontbreken niet in het aanbod.
Verhuur tenten en opslagtenten tentverhuur te Maldegem tussen Gent en Brugge.
Een Tentmoment om te koesteren. Tijd voor een professioneel Tentmoment. Een winters Tentmoment. Reeds 3 generaties lang verhuren wij tenten. Tentmoment staat voor een vlotte organisatie en opbouw van sfeervolle tenten en opslagtenten. Tentmoment is reeds jaren actief in de verhuur van klassieke tenten en feesttenten, maar ook voor het huren van opslagtenten kan u beroep doen op hen. Zowel particulieren als bedrijven, evenementenbureaus, cateringbedrijven, doen beroep op onze verhuurdiensten. Ons team van 18 vaste krachten zorgt voor de perfecte plaatsing en fijne afwerking van elke tent. Huur de ideale tent voor uw event. Tentmoment verhuurt voor elk evenement de ideale tent. We zijn gespecialiseerd in het verhuren van professionele tenten vanaf 100 personen. Wij bieden een ruim gamma kwalitatieve en goed onderhouden tenten in alle groottes en verschillende afwerkingen. Organiseert u een beurs, een personeelsfeest, bruiloft, festival, modeshow of ander event, dan bouwen wij voor u elke tentstructuur naar wens. Een tent huren? Vraag uw offerte.
Estlin tentenverhuur.
Wij bieden het materiaal aan om een vezorgd feest te kunnen geven. Van een piepklein evenement tot een groots bedrijfsfeest, wij kunnen het aan. U heeft een tuinfeest ter ere van een verjaardag en u hebt een tent nodig? Moet er een vloer in de tent? Heeft de catering de voorziening of moet er daarvoor ook een tent komen? Wij stellen de juiste vragen en maken u een vrijblijvende offerte op. Wij zoeken graag met u mee. Een partytent voor elke gelegenheid. Wij hebben een compleet gamma van Vouwtenten, Stertenten, Stretchtenten en Pagodetent. Met deze tenten kunnen wij u gerust op weg helpen een spetterend tuinfeest, communie, lentefeest of trouwfeest te helpen organiseren.
Tentenverhuur KSA Sint-Hubertus Wachtebeke.
Godshuisstraat 11A 9185 Wachtebeke hoofdleiding: Loïc Van Himme loic@ksawachtebeke.be GSM: 32 475 63 29 79 Verhuur lokaal: Gelieve een aanvraag in te dienen via onze verhuurtool op onze website, aanvragen voor lokaalverhuur aan loic@ksawachtebeke.be worden niet beantwoord. Vind KSA op.
Peeters Tentenverhuur Wij plaatsen kwaliteitstenten.
Dan bent u bij Peeters Tentenverhuur aan het juiste adres. Wij plaatsen al jaren kwaliteitstenten bij verschillende grote en kleine evenementen zowel prive als voor organisaties. Wij hechten heel veel belang aan veiligheid: we bouwen al onze tenten volgens de voorschriften en hebben op alle tenten een stabiliteitskeuring windbescherming volgens: de Europese norm EN 13782 tempory structures Tents-Safety.
EBT-Hematent Tentenverhuur Tenten.
TentenVerhuur. Asset 13. Asset 15.
De perfecte oplossing voor tenten boven de 250 Pers. Vraag uw gratis offerte. Onze sailcloth tenten zorgen voor een unieke sfeerzetting op elk event. Deze prachtige tenten voelen zeer luchtig aan. Geïnspireerd door de zee waardoor deze tenten een zeer uniek karakter hebben. Bovendien zijn ze volledig afsluitbaar en dus uiterst geschikt bij alle weersomstandigheden. Vraag uw gratis offerte. Wil je bij uw tent ook een tentvloer huren, dan moet je bij EW-CONCEPTS zijn.
Tentenverhuur van Vosmeijer onbezorgd en veelzijdig! vosmeijer tenten.
Tentenverhuur van Vosmeijer onbezorgd en veelzijdig! Vosmeijer tentenverhuur is een landelijk opererend tentenverhuur bedrijf. Al sinds 1978 verhuren wij tenten voor allerlei doeleinden. Denk aan festivals, grote feesten en andere evenementen. U kunt echter ook bij ons terecht voor het huren van een tent voor uw bruiloft of feestje thuis.
Tentenverhuur 2VRent.
Ze onderscheiden zich van alle andere tenten en passen zich perfect aan bij elke locatie en dit met steeds weer een uniek resultaat. De sailcloth tenten zijn beschikbaar in verschillende maten en worden verhuurd voor zowel privé als openbare evenementen, voor tijdelijk of permanent gebruik.
Tentenverhuur Mogelijkheden bij BHV Expo Groep.
Tentenverhuur Antwerpen Martens.
Tentenverhuur Martens: uw specialist in de omgeving van Antwerpen. Martens Evenementen Service is in het bijzonder gespecialiseerd in de tentenverhuur van VIP tenten. Deze pagodetenten zijn te huren in verschillende maten en worden alleen inclusief houten vloer voor u geleverd.
Springkasteel huren Tentenverhuur en verhuur feestmateriaal Partytent en feesttent huren Pagodetent, kadertent, stretchtent en stertent WDM Events Beernem.
Vanaf 1 april 2021 is opnieuw alle verhuur voor buitenspeelplezier mogelijk voor privé gebruik. De maatregelen van de overheid betreffende COVID19 blijven een zeer zware invloed hebben op de werkgelegenheid bij de verhuurbedrijven. en op de evenementen sector in het algemeen. Daarom moeten we noodgedwongen intern maatregelen nemen die enige vertraging in de communicatie veroorzaken. Gelieve ons minimaal via telefoon te contacteren en maximaal via mail, dan zult u het snelste geholpen zijn. Wij zullen zeker niet meer dagelijks telefonisch bereikbaar zijn dit najaar. We danken u voor uw begrip en steun. 32 486 94 84 40. Bruggestraat 120 8730 Oedelem. Getuigenissen Contact Dealer login Gratis Offerte 0. WDM Events Afhaalcentrum. Tapijten en Lopers. Lange termijn huur. WDM Events Afhaalcentrum. Gratis Offerte 0. Lange termijn huur. Hindernispiste Graffiti run jump. Stretchtent 105m, x 15m. Studio 100 Plop Activity center. Sailcloth tent 14x13.

Contacteer ons

Op zoek naar tentenverhuur?