tentenverhuur
 
 
Tentenverhuur Sleidinge Wij staan garant voor het verhuren van kwaliteitsvolle materialen tegen scherpe prijzen! Van tenten tot tafels, stoelen, koelkasten, Wij verhuren alles voor jullie feest of evenement.
32488 26 56 44. Wie zijn we? Aperitieftafels / Wijntonnen. Tafels / Banken / Stoelen. Springkasteel King Kong. Koelkasten / Diepvriezers. Licht en Geluid. Professioneel licht geluid. Welkom bij Tentenverhuur Sleidinge. Wij staan steeds voor jullie klaar! Wij helpen jullie graag verder bij de zoektocht naar de juiste materialen voor jullie feestje of evenement! Wie zijn we? Ook voor de organisatie van jullie feestje., Staan wij voor jullie klaar! Groot of klein evenement, Bedrijfsfeestje of familiefeest! Graag staan wij jullie bij met raad en daad! Onze opvallende pagodetent of stretchtent kan gebruikt worden voor elk type van feest of evenement! De prachtige puntdaken stralen de nodige elegantie uit die elk feestje de juiste uitstraling heeft. Er kunnen meerdere pagode tenten tegen elkaar geplaatst worden. Dit zowel in de lengte als in een vierkant. Ook met de stretchtent kunnen wij verschillende richtingen uit. Bekijk de feesttenten! Onze slaaptenten zien wij als een extra troef in ons gamma. Wij verhuren zowel kleine slaaptenten 4 a 5 personen als grote slaaptenten 20 personen.
Exclusieve stretchtenten en sailclothtenten verhuur Altiro Tenten.
Altiro Tenten heeft maar één doel: u een onvergetelijk feest bezorgen! Wij maken van elk feest uw droomparty met ons gevarieerd aanbod tentenverhuur, vloeren en toebehoren. Kwaliteit op maat en een vlekkeloze service zijn cruciaal voor u, én voor ons.
Vrancken Tentenverhuur.
Voor het kleinste feest tot het grootste evenement bieden wij de geschikte oplossing. Steeds opnieuw realiseren wij een sfeervolle accommodatie, zodat uw gasten vergeten dat ze in een tent verblijven. Wij werken nauw samen met een team van specialisten en garanderen u dat ieder feest een onvergetelijke gebeurtenis wordt. Aan al uw wensen kan tegemoet gekomen worden, zoals bekleding van de tenten, verlichting, catering, enz. Wij hechten het grootste belang aan het slagen van uw festijn. Toch houdt onze dienstverlening hier nog niet op. Om de situatie juist te kunnen schatten komen wij naar u toe, zodat we samen met u de juiste oplossing kunnen vinden. Stipt: we leven altijd alle afspraken na, elk evenement moet van bij het begin perfect zijn. Wij werken enkel met materiaal dat voldoet aan de Europese veiligheidsnormen. Flexibel: We passen ons steeds aan aan elke unieke situatie. We werken altijd op maat. Voor kleine feesten zoals barbeques, familiefeesten en recepties kan u op onze diensten rekenen. Ook voor grote evenementen kan u op ons beroep doen. We zorgen voor sfeervolle accommodatie voor uw gasten.
Xtra-space Tentenverhuur Welkom.
In ons verhuurgamma bieden we verschillende types tenten aan, passend bij uw event. Ook voor de inrichting van uw feesttent of feestzaal kan je bij Xtra Space terecht. Onder de noemer tenten vind je in onze feestmaterialengids plooi of partytenten, ster, stretch en pagodetenten, dewelke kunnen afgewerkt worden met een partyvloer.
Tent Huren Tentenverhuur TENTZ Huur een stijlvolle tent!
Wij verzorgen alles tot in de puntjes! TENTZ biedt de oplossing voor tijdelijke opslag. Wij zorgen voor een perfect uitgeruste opslagtent, eventueel met cassettevloer en compartimentering. Zo kan u in nood extra ruimte bieden voor opslag of productie van producten. Een feest organiseren in een tent op een unieke locatie, bij u thuis in de tuin of naast uw bedrijf is altijd persoonlijk, sfeervol en bovenal gezellig. Voor uw personeels of bedrijfsfeest, beurs, trouwfeest, tuinfeest, communiefeest, lentefeest, verjaardagsfeest, festival of evenement verhuurt Tentz kwaliteitsvolle tenten. We verhuren luxe pagodetenten, stretchtenten en exclusieve boogtent en. Ook de bijhorende vloer en ander feestmateriaal zoals verlichting, tapijt, verwarming, toiletwagen, zijn bij Tentz te huur. Wij werken samen met u uw feestconcept uit, staan op uw wens in voor het aankleden en decoreren van uw feesttent met alle bijhorende feestmateriaal en meubilair. Je kan ook kiezen voor de unieke after-party service waarbij wij alles in de gehuurde tent opruimen. Tentz is een professionele feestpartner, met een persoonlijke aanpak, die stipt en betrouwbaar werkt en alles tot in de puntjes verzorgt.
Stretched.be Tentenverhuur Luxe stretch-tent huren?
De elegante lijnen, de magische gloed en het moderne, exclusieve karakter van een sailcloth tent zorgen voor een unieke setting op elk event. Het open, natuurlijke karakter van de sailcloth tent door het gebruik van houten palen zorgen dan ook gegarandeerd voor een uitgelaten sfeer.
Tentenverhuur tent huren bij DE specialist: Van Ham Tenten.
Kies hierboven een tent om meer informatie te bekijken. We hebben onze tenten onderverdeeld in groot, klein en specials. Mail of bel ons gerust ook indien u andere wensen heeft aangezien de mogelijkheden en service m.b.t. tentenverhuur en overkappingen. Kortom, tent huren?
Alluretent TENTENVERHUUR.
Tenten huren Onze diensten Verhuur feestmateriaal Tapwagen huren Contact. Bent u op zoek naar een tent te huur? Bij AllureTent vindt u een ruim aanbod van tenten: pagodetenten, plooitenten, kadertenten voor verschillende doeleinden. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste tent die geschikt is voor uw feest of event. Hieronder vindt u alvast een overzicht van ons aanbod van tentenverhuur.
Home.
Onze specialiteit is het uitwerken van een totaalconcept op uw eigen locatie of indien gewenst, op één van de mooie locaties die wij in het Antwerpse te uwer beschikking hebben. Uiteraard beschikken wij over een ruim aanbod tenten en een vast team montagemedewerkers.
Tentenverhuur Vieren Tentenverhuur Ieper Inforegio.be.
Verhuur feestmateriaal en tentenverhuur Vieren. Tentenverhuur Vieren, verhuur feestmateriaal en tenten voor de regio Ieper, Menen, Zonnebeke en omstreken. Bent u op zoek naar een partytent of een schitterende siertent voor op een geboorte, eerste communie, plechtige communie of gewoon een exclusief feest?
tentenverhuur trouwfeest tuinfeest communiefeest feesttent huren Tentenverhuur Starshade Sailcloth Stretchtenten Dome feesttenten.
Tentenverhuur MnM-rent biedt u telkens de juiste tent, voor elk type event. Wenst u een strakke sailcloth tent, een feestelijke starshade, stardouble of een exclusieve dometent of stretchtent te huren. Wij verhuren ze allemaal! Al onze tenten worden steeds tijdig en volgens de afspraken geplaatst én afgebroken.
Welkom ATB Tentenverhuur.
ATB tentenverhuur biedt u een perfecte service en een persoonlijk contact. Welkom Uw partner bij al uw feestelijkheden. ATB tentenverhuur biedt u een perfecte service en een persoonlijk contact. Welkom Uw partner bij al uw feestelijkheden. ATB tentenverhuur biedt u een perfecte service en een persoonlijk contact.

Contacteer ons

Zoeken naar tentenverhuur